Onderhoud

WETTELIJK ONDERHOUD VAN UW VERWARMINGSKETEL.

Een goed onderhouden en afgestelde installatie bespaart u opvallend veel brandstof en is beter voor het milieu. Laat uw verwarmingstoestel daarom regelmatig nakijken en onderhouden door een vakman. Geert Bouckaert kent uw toestel door en door.


Uw garantie op warme winters en koele zomers.

De geleidelijke verstopping en ontregeling van uw toestel geeft een stijgend verbruik en een toename van de CO2-uitstoot. Met een vakkundig onderhoud door Geert Bouckaert stijgt uw rendement én blijft uw installatie ook sterk presteren tijdens een ijskoude winter of snikhete zomer. Bovendien vermindert een regelmatig nazicht de kans op pannes, die zich meestal voordoen op het slechtst denkbare moment: onder de douche, midden in de winter ...

onderhoud

Jaarlijks onderhoud? Mijn persoonlijke advies:

Sinds 2008 is het onderhoud van gastoestellen verplicht in Vlaanderen. Ook uw warmtepomp laat u best onderhouden door een vakman. Wil u altijd in orde zijn en veilig verwarmen? Volg dan zeker deze aanbevelingen:
>>Klassieke vloerketel: 2-jaarlijks onderhoud.
>>Klassieke wandketel: gasketels laat u best elk jaar nakijken en onderhouden. Zo behoudt u ook de garantie van de fabrikant.
>>Condensatieketels: laat uw ketel jaarlijks onderhouden. Zo blijft uw rendement hoog. Anders loopt u risico op ernstige schade aan het toestel. Met een jaarlijks voordelig onderhoud voorkomt u dure kosten.
>>Warmtepomp: 2-jaarlijks onderhoud.