Warmtepompen

WARMTEPOMP: KRIJG 3,5 KEER MEER RENDEMENT.
vaillant warmtepomp

U zoekt een nieuwe verwarmingsinstallatie? Het hoogste rendement haalt u met een warmtepomp. Voor 1 kWh krijgt u 3,5 kWh warmte terug. Bovendien daalt de CO2-uitstoot met 60%. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu en de toekomst van uw (klein)kinderen. Meer weten over warmtepompen? Bel of mail Geert vandaag nog!


Zo werkt een warmtepomp

Met een lucht/lucht-warmtepomp kunt u uw huis zowel verwarmen als koelen. Zo wint u twee keer. Wil u weten hoe het verwarmingssysteem werkt? Ik leg het u graag even uit in 5 eenvoudige stappen:

1) In de winter schuilt er ook op koude dagen nog warmte in de buitenlucht. De buitenunit onttrekt die warmte aan de lucht.
2) Het koudemiddel transporteert die energie naar een compressor.
Goed om te weten: het koudemiddel bereikt op lage temperaturen haar kookpunt en verdampt.
3) In de compressor worden die dampen extra samengedrukt tot ze een hogere temperatuur bereiken.
4) Het opgewarmde koudemiddel komt in een condensor terecht.
5) Via de condensor gaat de warmte naar uw verwarmingssysteem en warmt uw woning op.

Wil u uw huis koelen? Dan verloopt dit proces net andersom. U leest er hier alles over. Het grote voordeel van een warmtepomp: met één systeem kunt u zowel koelen als verwarmen. Zo bespaart u heel wat.


Budgetvriendelijk of premium?

Als vakman kiest Geert er resoluut voor om zich te specialiseren in de technologie van 2 kwaliteitsfabrikanten. Zo bent u zeker van de perfecte plaatsing en sterke nazorg. Geert kent elk toestel door en door. Zo geniet u nog jaren van uw duurzame investering.
>>Budgetvriendelijk: Haier.
>>Premium: Panasonic en Vaillant.